Interweave

Interweave

By Jianeng Cheng, Studio Cultures: Landscape Architecture

SEE PROJECT

The design idea of the Waite campus car park comes from the evolution of the model.

By scanning the model and using software to create a preliminary spatial relationship, and then the forms of landscape elements in different sites are designed.

The designer turned the uni parking into a new outdoor campus hub which will activate the center of the Waite Campus and develop stronger physical and visual connections to important adjacent sites including uni buildings, waite road and lawns.

This unique campus outdoor hub allows for day and night activation with spaces for recreation, social spaces, BBQs, bookable events, and night outdoor parties.

    Expand
  • Questions or comments: get in touch to find out more

    Studio Cultures: Landscape Architecture project(s) interested to learn more about
    Did you attend the All In Exhibition launch on 31 July?